İK'cılar İçin Koçluk ve Mentorluk Eğitimi

Etkinlik Tarihi: 15.11.2024 - 16.11.2024
Etkinlik Saati: 10:00 - 16:00
Lokasyon: ZOOM
Eğitmen: Banu Aykın Köylüer

İçerik +

Bu iki günlük yoğun eğitim programımızda, modern iş dünyasında insan kaynakları profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu en temel yetkinliklerini kapsayan altı kritik alanda derinlemesine çalışmalar gerçekleştirilecektir:

  1. İK'da Koçluk ve Mentorluğun Önemi ve Stratejik Rolü
  2. Güçlü İletişim Temelli Koçluk ve Mentorluk
  3. Pozitif Psikolojinin İK Uygulamaları
  4. Psikolojik Sermaye ile Performans Gelişimi
  5. Motivasyonel İK Yaklaşımı: Geri Bildirim ve Takdir Kültürü Yaratmak
  6. Kuşaklar Arası Gelişim Köprüsü: Mentorluk

İnteraktif ve uygulamalı eğitim formatımız, gerçek vaka analizleri ve senaryolar üzerinden ilerleyerek, İK profesyonellerinin koçluk ve mentorluk yetkinliklerini geliştirmelerine ve teorik bilgilerini iş yaşamında etkili şekilde kullanmalarına olanak sağlamaktadır.

Eğitimin Amacı +

Bu eğitimin amacı; organizasyonlarda sürdürülebilir bir gelişim kültürü yaratmak ve çalışanların potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için katılımcıların modern koçluk ve mentorluk yaklaşımlarını anlamalarını ve kurumlarında etkili şekilde uygulamalarını sağlamaktır. Pozitif psikoloji ve psikolojik sermaye perspektifiyle, performans gelişimini destekleyen koçluk tekniklerinin İK süreçlerine nasıl entegre edilebileceğini keşfetmeleri hedeflenmektedir. Güçlü iletişim temelli mentorluk yaklaşımları ve geri bildirim kültürü oluşturma stratejileriyle, farklı kuşaklardan gelen çalışanların potansiyellerini ortaya çıkarmaya odaklanılırken, organizasyonel gelişim için sürdürülebilir koçluk ve mentorluk programlarıyla uzun vadeli başarının inşa edilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitime Kimler Katılmalı ? +
  • İK Profesyonelleri
  • Yetenek Yönetimi Ekipleri
  • Takım Liderleri
  • Kurum İçi Koçlar ve Mentorlar
  • İç Koçluk/Mentorluk  Sistemi Yöneticileri
Eğitmen Detayı +
Banu Aykın Köylüer

 

Banu Aykın Köylüer, Boğaziçi Üniversitesi, Kimya' 98 ve SUNY (The State University of New York) Buffalo, Multidisciplinary Studies’17 Yüksek Lisans mezunudur.  ICF Akreditasyonlu profesyonel koçluk eğitimlerini tamamlamış, ATC (Adler Trained Coach) ünvanlı ve EIA Senior Practitioner akreditasyona sahip profesyonel koç/mentor ve yaratıcı öğretim tasarımcısıdır.

Bir sosyal girişim olan kurucusu olduğu BANAY Akademi’de EMCC Global Kalite ödülü EQA sertifikalı mentorluk ve koçluk sertifika programı “Dijital Mentor” un yanı sıra Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarına ve kurumlarına mentorluk programları, soft skill eğitimler tasarlamakta ve proje yönetim danışmanlığı yapmaktadır.

TurkishWIN Milyon Kadına Mentor Program Elçisi olarak STEM alanında kadınları destekleyen projelerde yer alan Köylüer, 2022 yılının en etkili TurkishWIN üyesi ödüllerinden birini almıştır. Kadınların toplumda kendilerini güvenle ifade etmelerini sağlayan #IamRemarkable hareketinin “Silver Tier” fasilitatörlerinden biridir. 2020-2024 yılları arasında EMCC Türkiye Sosyal Sorumluluk takım lideri olarak görev almıştır, halen EMCC Global Akreditasyon takımının aktif üyesi ve değerlendiricisidir.

Bunların yanı sıra Google Eğitimciler Grup Programı Türkiye lideri olan Köylüer, BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği), Wtech (Teknolojide Kadın Derneği), EMCC Global & Türkiye, ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) ve Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Teknolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi üyesidir.

 

Katılım Ücretleri +

PERYÖN Üyesi : 4.200,00 TL (%20 KDV hariçtir)
Katılımcı : 5.250,00 TL (%20 KDV hariçtir)

Eğitim tarihi geçtiği için kayıtlara kapalıdır.