Duygusal Dayanıklılık (Resilience)

Aşağıda Duygusal Dayanıklılık (Resilience) eğitimine ait bilgiler yer almaktadır.

Eğitim tarihi geçtiği için kayıtlara kapalıdır.
Eğitim Detayı
  • Duygusal dayanıklılık nedir?
  • Duygusal Zeka – Duygusal Dayanıklılık ilişkisi
  • Duygusal dayanıklılığın bireysel seviyede geliştirilmesi
  • Duygusal dayanıklılığın takım seviyesinde geliştirilmesi

Pratikler / Bireysel çalışmalar & grup çalışmaları

Diğer Bilgiler
#506
BölgePeryön Merkez
Eğitim AdıDuygusal Dayanıklılık (Resilience)
Eğitim TipiAçık Sınıf Eğitimler
LokasyonZOOM
Eğitimin Amacı

Liderlerin kendilerini ve ekiplerini yönetirken değişime daha esnek şekilde uymaları, streslerini yönetmeleri, daha dayanıklı bir ekip kültürü oluşturabilmeleri için farkındalık, adaptasyon, duygusal zeka gibi dayanıklılık faktörlerini anlayıp geliştirebilecekleri bir programdır.

Eğitime Kimler Katılmalı?

Liderler ve Yöneticiler, ekip liderleri, ekip üyeleri.

Eğitim Başlangıç Tarihi03.07.2024 10:00
Eğitim Bitiş Tarihi03.07.2024 13:00
DurumAçık
Oluşturulma Tarihi11.06.2024 23:33
Katılım Ücretli Mi?Evet
Katılımcı3.500,00 TL (%20 KDV hariçtir)
PERYÖN Üyesi2.800,00 TL (%20 KDV hariçtir)
EğitmenSimla Altunbay
Eğitmen Detayı

İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü 1998’de, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programını 2005’te tamamladı.

Fili Boya’da 2001-2008 arasında Satınalma, 2009-2015 arasında Stratejik Planlama, Kalite Yönetim Sistemleri, İnsan Kaynakları ve Pazarlama alanlarında Uzman ve Yönetici olarak görev aldı. Yurtbay, Yıldız Entegre ve Mazars Denge firmalarında İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı. 2018-2019’da Association for Coaching Türkiye Koordinatörü olarak Türkiye’de koçluğun tanınması ve yayılması için projeler yaptı, kurumsal eğitim programları gerçekleştirdi. Ocak 2020-Temmuz 2023 arasında LC Waikiki’de Liderlik Gelişim Mentoru ve Liderlik İş Ortağı pozisyonlarında koç, mentor, eğitmen ve değerlendirici roleriyle şirket liderlerinin ve ekiplerinin gelişimine katkıda bulundu. Kurumsal Akademi Lider Koçluğu programında koçluk eğitmeni olarak yer aldı.

ICF akredite Profesyonel Koçluk ve Takım Koçluğu eğitimlerini 2017 ve 2018’de aldı. STK’lar ve Koçluk Dernekleri aracılığıyla Bireysel ve Grup Koçluk çalışmaları yürüttü. Kurumsal firma ve organizasyonlarla, STK’lar ve Koçluk Dernekleri ile Bireysel Koçluk ve Takım Koçluğu çalışmaları, Kişisel Gelişim ve Liderlik Eğitimleri gerçekleştirdi. Koçluğun Psikolojik Sınırları, Optimum Denge Modeli (ODM) “1”, “2” ve “Aile”, NLP Practitioner, Gestalt Kişisel Gelişim ve Practicum, Coaching Practicum ve Değerlendiricilik Programlarını tamamladı. Profesyonel gelişimini yeni programlarla sürdürüyor.

ICF, Association for Coaching, BÜMED, PWN İstanbul ve PERYÖN üyelikleri bulunmakta… Liderlik mentoru, PCC (ICF) unvanlı bir liderlik koçu ve eğitmeni olarak çalışmalarına devam ediyor. Kuluçka Merkezlerinde startup’lara girişim mentorluğu ile destek veriyor.

Deneyimleri, değerleri ve güçlü yanları ile “katkı sağlamak” en büyük motivasyonudur.