Liderlikte Duygusal Zekanın Gücü

Aşağıda Liderlikte Duygusal Zekanın Gücü eğitimine ait bilgiler yer almaktadır.

Eğitim Detayı
  • Duygusal Zeka nedir? Neden önemlidir?
  • Yakın Plan : 4 alan ve 13 boyutta duygusal zeka
  • Öz farkındalık
  • Öz yönetim
  • Diğerlerini anlamak : Empati
  • Sosyal Farkındalık
  • İlişkileri yönetmek
  • Nasıl bir yolculuk bizi bekliyor ?
Diğer Bilgiler
#584
BölgePeryön Merkez
Eğitim AdıLiderlikte Duygusal Zekanın Gücü
Eğitim TipiAçık Sınıf Eğitimler
LokasyonZOOM
Eğitimin Amacı

Duygusal Zeka neden IQ’dan daha önemlidir ?

Daniel Goleman bu soruyu ortaya attığından beri, iş dünyasında ve özellikle liderlikte en çok konuşulan yetkinliklerden biri ‘Duygusal Zeka’ oldu. Bu eğitim Daniel Goleman’ın modelini baz alarak, duygusal zekanın temel prensiplerini ve liderlikteki önemini aktarmayı hedeflemekte ve katılımcılara farklı pratikler sunarak iş hayatında duygusal zekanın nasıl geliştirilebileceği konusunda yol göstermektedir.  

Eğitime Kimler Katılmalı?

İlişkileri yönetme konusunda liderlik becerilerini geliştirmek isteyen yönetici ve yönetici adayları.

Eğitim Başlangıç Tarihi18.12.2024 10:00
Eğitim Bitiş Tarihi18.12.2024 16:00
DurumAçık
Oluşturulma Tarihi19.11.2024 13:24
Katılım Ücretli Mi?Evet
Katılımcı4.200,00 TL (%20 KDV hariçtir)
PERYÖN Üyesi3.500,00 TL (%20 KDV hariçtir)
EğitmenDidem Baran
Eğitmen Detayı

Didem Baran, 1990 yılında Robert Kolej’den mezun oldu, eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde devam etti. 1994 yılında mezuniyetini takiben, Nottingham Üniversitesinde, ‘Üretim Sistemlerinde İnsan Faktörü’ konusunda master yaptı. Tezini üretim ortamlarının bakım kolaylığı gözönüne alınarak tasarlanması konusunda yazdı. Kariyerinin başında eğitimcinin eğitimi ve iç denetçi eğitimlerini tamamladı, çalıştığı firmalarda bu iki konuda da aktif görev aldı. Shirzad Chamine’nin kurucusu olduğu Positive İntelligence Koçluğu eğitimlerine katıldı. Daniel Goleman tarafında tasarlanmış olan ‘Duygusal Zeka’ eğitimini tamamladı. EMCC tarafından akkredite koçtur.

1996 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de kalite ve çevre yönetim sistemleri koordinasyonu ile başladığı kariyerini, İnsan Kaynakları bölümünde organizasyon tasarımı, işgücü planlama ve taşeron yönetimi alanında sürdürdü. 2013 yılında Adecco bünyesindeki proje grubunun yöneticisi olarak HSBC’nin  işe alım projesini yönetti. Ardından CRIF’in Türkiye ve Azerbeycan’daki şirketlerinin İnsan Kaynakları yöneticisi olarak görev yaptı. Bu görevi önce İstanbul, ardından Milano’da yerine getirdi. Finans ve otomotiv sektörlerinde İnsan Kaynaklarının bütün süreçlerinde görev yaptı, farklı alanlarda sistem ve süreç projeleri hayata geçirdi. Çok kültürlü ve çok uluslu ortamlarda İK konularını ve uygulamalarını deneyimledi. 2021 yılından beri İnsan Kaynakları konusunda danışmanlık yapmaktadır.  Bahçeşehir Üniversitesi yüksek lisans programlarında İnsan Kaynakları dersleri vermektedir. Bu eğitimlere paralel olarak, bireysel farkındalık ve liderlik, duygusal zeka, iş yaşam dengesi, dayanıklılık ve iletişim konularında da eğitimler hazırlamakta ve sunmaktadır. 

https://www.linkedin.com/in/didembaranatdea/